Weblog over alles wat maar met tuinen te maken heeft zoals; tuindesign, -ontwerp, -architectuur, -meubilair,
-ideeën, -advies, -styling en tuinartikelen

dinsdag 24 april 2012

Zwembaden om in te duiken of bij weg te dromen


Indien u een zwembad, zwemvijver, jacuzzi, enz. wenst in uw tuin dan dient deze onderdeel te worden van uw gehele tuin. Misschien wilt u daarbij nog wel een prachtig sfeervol poolhouse of een overkapping, heerlijke stoelen om in te ontspannen en van uw tuin te genieten.

Ik als ontwerper van tuinen zorg dat indien u een zwembad wenst dit onderdeel wordt van uw gehele tuin en houdt dan ook rekening met verschillende factoren zoals onder andere de zicht- en looplijnen van en naar het zwembad, privacy, zon- en windrichting, lichtinval, enz. En niet in de laatste plaats de vormgeving van het zwembad. Er zijn ook zeer veel materiaaltoepassingen mogelijk (bijv. randafwerkingen, traptreden, afdekzeilen, enz).

Deze mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt en uw persoonlijke voorkeuren kunnen in vrijwel elke situatie werkelijkheid worden, uw droombad!

Uiteindelijk moet dit alles leiden tot uw droombad. Passend in de gewenste totale eindsfeer van uw tuin.

Bovenstaande afbeeldingen geven een impressie van een aantal mogelijkheden. Doet u bij het kijken van deze afbeeldingen gerust inspiratie op voor uw eigen droombad.

CYNtuinen tuinontwerp & -advies werkt nauw samen met uitvoerende specialisten in de aanleg van zwembaden, zwemvijvers, e.d.


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...