Weblog over alles wat maar met tuinen te maken heeft zoals; tuindesign, -ontwerp, -architectuur, -meubilair,
-ideeën, -advies, -styling en tuinartikelen

dinsdag 13 september 2011

Overdekt zitten

Regen of de kans op regen zorgen er voor dat we niet altijd van onze tuin kunnen genieten zoals we zouden willen. Denk eens aan een overkapping, deze verlengt het tuinseizoen maar ook een kille zomeravond buiten. Ze zorgen voor bescherming en beschutting en dragen bij aan de intimiteit en sfeer van je tuin. 


Heerlijk van je tuin genieten, onafhankelijk van de weersinvloeden. Stoelen en kussens kunnen altijd buiten staan en in combinatie met een verwarming of openhaard is het ook altijd aangenaam om buiten te zitten als het wat killer is.Er zijn zeer veel mogelijkheden; pergola, zonnedoek, serre, veranda, overdekt terras, overkapt daybed (grote buitenbank waarop je heerlijk kunt luieren en liggen) enz.

Daarnaast zijn er ook een flink aantal aandachtspunten van belang:

Waar situeer je de overkapping ten opzichte van de woning, zon, wind en regen. Zicht op de tuin. Wel of geen verwarming, elektra, water en/of gas. Verlichting. Soort vloer. Opbergruimte. Geheel open of deels afgesloten.  Zoveel keuzes waarin ik u kan helpen en u veel tijd kan besparen.

Eenheid in kleur en inrichting zorgt uiteindelijk voor het mooiste resultaat. Styling is daar een belangrijk middel in. Consequentheid in kleur, mooie potten, plantmaterialen en verhardingsmaterialen geven een ruimte sfeer.


Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvende afspraak om samen te kijken wat het beste in uw tuin en bij u past. Email:
info@cyntuinen.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...